Zittend Ziekenvervoer

U bent in de situatie gekomen dat u gebruik gaat maken van Zittend Ziekenvervoer. Naar een ziekenhuis of therapie moeten is natuurlijk voor niemand prettig, des te belangrijker is het dat uw vervoer van en naar uw behandeling tot in de puntjes is geregeld. Tijdigheid, niet te lang omrijden, comfortabel reizen in een veilig en net voertuig zijn bij Taxi van Bommel standaard. Via onze automatische terugbelservice kunt u een berichtje ontvangen wanneer de taxi bijna arriveert en tenslotte wordt ook de administratieve afhandeling van uw taxivervoer volledig door ons geregeld. Noem het de traditie van Taxi van Bommel.

Met ingang van 1 januari 2017 is Taxi van Bommel gecontracteerd vervoerder voor het Zittend Ziekenvervoer van VGZ. U ontvangt vanaf 1 december van het VGZ een brief hieromtrent én een gewijzigde machtiging.

Zorgverzekeraars stellen begrijpelijkerwijs voorwaarden aan het vervoer. Dit heeft met name betrekking op het mogelijk gecombineerd reizen met overige passagiers, het ophaaltijdstip, de wachttijd bij een retourrit en het al dan niet reizen met begeleiding. Taxi van Bommel houdt echter graag rekening met uw eigen wensen en zal, in overleg met u, altijd alle mogelijkheden met u bekijken. Hierdoor kunt u zich geheel concentreren op uw behandeling en hoeft u niet druk te maken over de reis. Wij verzorgen u graag op dit gebied : bij Taxi van Bommel staat de passagier dan ook op de eerste plaats!

Mocht u hierover vragen hebben dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Vindt u het fijn wanneer wij even contact met u opnemen? Vult u dan dit  contact formulier in en wij benaderen u nog dezelfde dag.